Slowcooker Crockpot 6000ml CR027 ook voor Inductie

Op voorraad
SKU
CR027
€ 159,00
Crock-Pot Slowcooker 6l voor 7 personen met Duraceramic coating

Deel de dag in naar behoefte, en laat de Crock Pot het werk doen. Erbij blijven hoeft niet. Geniet van de prachtige langkookgerechten, ondanks tijdgebrek. Deze superuitvoering van Crock-Pot beschikt over een voedselveilige en krasbestendige DuraCeramic antiaanbaklaag die zijn weerga niet kent. De binnenpan op het fornuis zetten, even aanbraden, en weer terug in de Crock-Pot: het is nu mogelijk, ook op inductie.

Met de hoogwaardige Crock-Pot Slowcooker maakt u gevarieerde menues zonder de hele dag in de keuken te staan. Doordat gerechten niet gekookt of gebakken worden komen de smaken beter tot zijn recht en blijven vitaminen behouden.

Gezond en smakelijk dus.
De Slowcooker heeft een inhoud van 6 liter en beschikt over 2 warmteinstellingen, hoog en laag.
Daarnaast is er een warmhoudstand: ideaal als niet iedereen op hetzelfde moment eet.
De kooktijd kan ingesteld worden met de timer. Na afloop van het kookproces, schakelt de slowcooker automatisch over naar de warmhoudstand.
Aanbakken behoort tot het verleden: De binnenpan van de CR027 is voorzien van een duurzame DuraCeramic laag. Deze is PTFE en PFOA vrij, extreem glad, krasvast, en zeer eenvoudig te reinigen.

Eigenschappen:
- Inhoud ovale ovenschaal 6 liter. Te gebruiken in oven en op het fornuis, voor bijvoorbeeld het dichtschroeien van vlees. Ook op inductie!
- 2 warmteinstellingen
- Warmhoudstand
-Programmeerbare digitale timer tot 20 uur
- Materiaal: RVS, ABS en DuraCeramic
- Afmeting (hxbxl): 22 x 39 x 37 cm
- Gewicht: 4 kg
- Vermogen: 250W, 220-240V
- 2 jaar garantie
- Geen verzendkosten in Nederland of Belgie


Koken in de Slowcooker 1. Plaats de pot in het verwamingsonderdeel, voeg uw ingredienten toe aan de pot en dek het af met het deksel.
2. Steek de stekker van uw slowcooker van Crock-Pot in het stopcontact. U dient de kooktijd te verkorten als de pot minder dan driekwart vol is.
3. Selecteer de gewenste kookinstelling (HOOG of LAAG). Warm is ook een optie die kan worden geselecteerd. Deze optie is alleen bedoeld om etenswaren warm te houden en niet om deze te koken.
4. Druk op de timerknop om de gewenste tijd in te stellen. 5. Zodra alles is ingesteld, gaat het bijbehorende lampje aan, begint de slowcooker met verwarmen en begint de interne timer met het aftellen in stappen van een minuut.
6. Aan het einde van de kooktijd schakelt de slowcooker automatisch over op de instelling WARM en gaat het lampje voor WARM aan. De timer geeft aan hoe lang het apparaat op WARM is ingesteld en schakelt het apparaat uit na zes uur.
Meer informatie
EAN 5011773061193
Handleiding n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slowcooker Crockpot 6000ml CR027 ook voor Inductie