Vacuumzakken Glad

Vacuumzakken Glad

Deze vacuumzakken zijn geschikt voor alle modellen vacuummachines met vacuum kamer zoals Henkovac en Henkelman, waar de zak helemaal in het toestel ligt. Deze zakken zijn ook geschikt voor puls seal machines (lasbalken).
In huishoudelijke sealers (foodsaver, lava, caso, etc), waar enkel de opening van de zak onder een klep ligt, kunt u deze zakken wel sealen maar niet vacumeren. Lees hier meer over vacuumzakken en over vacuumkamer sealers


De zakken zijn geschikt voor levensmiddelen en bestaan uit een dubbele laag plastic (polyamide-polyetheen, 20+70=90 micron dik), zodat ze tegelijk stevig en soepel zijn.

 Verder zijn er extra sterkte kookzakken. Deze zijn ook 90 micron dik, maar gemaakt van het sterkere polyamide-polypropeen. Ze zijn geschikt voor temperaturen tussen -40 en 120C. Ook geschikt om te pasteurizeren.

Vraag vrijblijvend enkele proefzakken aan via ons contactformulier als u de kwaliteit wil testen in uw vacuum machine (vermeld uw adres en dat u gladde proef-vacuumzakken wil testen).

. 

Hier vindt u onze vacuumzakken met microstructuur voor vacuummachines waar de zak buiten de machine blijft. 

De opgegeven maten zijn de buitenmaten. De binnenmaat is 1 tot 1.5cm smaller vanwege de lasnaden aan de zijkant. De kleinste maat is altijd de open kant. Hou bij het kiezen van de maat ook rekening met de dikte van uw product en de lengte nodig om de zak in de vacuumsealer te leggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Vacuumzakken Glad 40x60 cm 500 stuks
    € 119,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren