Vacuumzakken Aluminium

Vacuumzakken van aluminium met microstructuur.

Deze sterke aluminium vacuumzakken zijn ondoorzichtig en dus geschikt voor lichtgevoelige producten en langdurige opslag. 

De zakken hebben van binnen een kunststof coating met structuur, zodat ze makkelijk leeg gepompt en geseald kunnen worden. De coating is geschikt voor levensmiddelen. Geur en smaakloos en bevat geen weekmakers.

In principe geschikt voor alle typen vacuum machines en sealbalken. Vanwege de dikte van de zakken raden we een sealer aan met instelbare sealtijd (bv de lava of professionele uitvoeringen van solis of caso). Naast een lange sealtijd, is het belangrijk om de sealnaad pas te belasten na volledige afkoeling. We raden daarom aan de zakken niet overvol te maken en om de zak na het sealen enkele seconden in het toestel te laten liggen, zodat de seal kan afkoelen.

De folie is geschikt voor levensmiddelen. Ze kan ingevroren worden, in water verwarmd worden en ze is geschikt voor sous-vide koken. 
Niet gebruiken in een magnetron.

Het aluminium geeft ook elektrostatische bescherming aan elektronische componenten. Gezien de verschillende EMC eisen, kunnen we geen garanties of certificaten hiervoor geven. 

Materiaal: 2 laags folie 105 micrometer, verpakt per 50 stuks. 

De opgegeven maten zijn de buitenmaten. De binnenmaat is 1 tot 1.5cm smaller vanwege de lasnaden aan de zijkant. De kleinste maat is altijd de open kant. Hou bij het kiezen van de maat ook rekening met de dikte van uw product en de lengte nodig om de zak in de vacuumsealer te leggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren