Vacuumzakken Extra Sterk

Extra sterke vacuumzakken en rollen. Ze bestaan uit een 160 micron dikke dubbele laag plastic (120 micron poly-ethyleen en 40 micron poly-amide), zodat ze tegelijk stevig en soepel zijn. 

De zakken zijn geschikt voor de diepvries, sous-vide, warmwater en bain marie bereiding tot 85-90C.

Deze zakken hebben een structuur aan de binnenkant waardoor lucht gemakkelijk wordt weggezogen. 

Deze vacuumzakken zijn geschikt voor alle modellen vacuummachines waar de sealtijd in te stellen is zoals La-va, Mark, Champion en Maxima. Zowel geschikt voor vacuumkamermachines als modellen met klep waar de zak buiten de sealer blijft. 

Niet geschikt voor huishoudsealers zonder instelbare sealtijd. Kies daarvoor onze "gewone" 90 micron dikke vacuumzakken met structuur.

Vraag vrijblijvend enkele proefzakken aan via ons contactformulier als u de kwaliteit wil testen in uw vacuum machine. (Vermeld uw adres en dat u extra sterke vacuum-proefzakken met structuur wenst te ontvangen.)

Lees meer over marmelot vacuumzakken.

De opgegeven maten zijn de buitenmaten. De binnenmaat is 1 tot 1.5cm smaller vanwege de lasnaden aan de zijkant. De kleinste maat is altijd de open kant. Hou bij het kiezen van de maat ook rekening met de dikte van uw product en de lengte nodig om de zak in de vacuumsealer te leggen.