Slowcooker Crockpot 2400ml Zwart CR046

Op voorraad
SKU
CR046
€ 49,00
Crock-Pot Slowcooker 2.4l voor 2 personen

Met deze kleine compacte slow cooker maakt u heerlijke gerechten voor uzelf of voor 2 personen.

Met de hoogwaardige Crock-Pot Slowcooker maakt u gevarieerde menues zonder de hele dag in de keuken te staan. Doordat gerechten niet gekookt of gebakken worden komen de smaken beter tot zijn recht en blijven vitaminen behouden.

Gezond en smakelijk dus.
De Slowcooker heeft een inhoud van 2,4 liter en beschikt over 2 kookinstellingen, hoog en laag.
Waarom?
De Smaak

Neem een willekeurig stuk vlees. Het weefsel bevat verschillende soorten eiwitten, elk met een eigen functie. Bij 55 graden gaan de zogeheten myosinevezels krimpen, waardoor spiercellen vocht losgelaten. Bij temperaturen van rond de 65 graden beginnen de taaie moleculen, die de spieren bij elkaar houden, te smelten. De Crock-Pot krijgt op deze manier ieder stukje vlees botermals! De vrijgekomen gelatine lost op in het stoofvocht waardoor een rijke jus ontstaat.

Maar de Crock-Pot is echt niet alleen je vleesspecialist! De relaxte bereidingswijze is een openbaring voor het maken van al jouw gerechten. Pudding, risotto, groente, pathé, saus, cake, bouillon..

lekker simpel

Normaal zijn we van gemaks-eten niet gewend dat het vers en gezond is! Vanaf nu wel.

Energie

Crock-Potten bespaart energie. Niet alleen omdat werk uit handen wordt genomen, maar ook omdat het apparaat niet meer stroom gebruikt dan een gloeilampje. Duurzaam!

Portemonnee

Weinig energieverbruik, dus geld besparend! Maar wat te denken van het gegeven dat goedkoper vlees vanaf nu ook aan alle kwaliteitswensen voldoet? De Crock-Pot maakt mals! Bovendien: vlees krimpt in de Crock-Pot nauwelijks, waar in de braadpan vlees gemiddeld 35% aan gewicht verliest, en in de oven zo’n 25%!

Ga voor het avontuur. Maar ontdek ook wat Crock-Pot met jouw lievelingsgerechten kan!

Een Crock-Potter..

houdt van zowel gezond als verrukkelijk eten, schrikt niet van een experimentje, en heeft geen moeite werk uit handen te geven..

Eigenschappen:
- Inhoud ovale keramiekschaal 2,4 liter
- 2 Kookinstellingen
- Materiaal: RVS - Keramiek
- Afmeting: 23 x 24,5 x 29 cm
- Gewicht: 2.7 kg
- Vermogen 180W
- 2 jaar garantie
Meer informatie
EAN 5011773062695
Handleiding n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slowcooker Crockpot 2400ml Zwart CR046