Blendtec Designer 625 Superblender Orchidee Paars

Op voorraad
SKU
906-255
€ 650,00
Blendtec Designer 625 Superblender in Orchidee Paars.

Een commerciele superblender voor thuisgebruik met een motor van 3pk - 2200W.

Deze alleskunner gaat uw leven veranderen. Met zijn voorgeprogrammeerde functies maakt u binnen seconden salsa, smoothies, hete soepen, ijsschilfers van ijsklontjes en veel meer.
Blendtec blenders zijn duurzaam. Niet voor niets is er 8 jaar garantie op de motor en 3 jaar garantie op de kan.Alsof u in een restaurantkeuken bezig bent. Ontdek de oneindig vele mogelijkheden van deze superblender.
Met de Blendtec designer 625 is ideaal voor iedereen in de keuken. Beginner of chef kok, met de Blendtec maakt u top gerechten.

Gebruik een van de voorgeprogrammeerde functies voor:
- smoothie
- ijstoetjes
- sap van hele vruchten
- hete soep

Natuurlijk kunt u ook zelf de snelheid kiezen in 6 standen door met uw vinger of het touch-screen te schuiven en is er een extra puls functie.
Het toestel blijft 50 seconden lopen met de gekozen snelheid en stopt daarna automatisch, zodat u ondertussen verder kunt werken. Natuurlijk kunt u op ieder moment de snelheid wisselen, stoppen of de extra puls optie kiezen.

Door de hoge snelheid van het mes en de wrijvingswarmte die daarbij ontstaat, kunt u ook soepen in de blender opwarmen. Begin met verse groenten - doe er wat water bij naar behoefte, en laat de blendtec superblender uw verse warme soep maken. Het automatische soep programma maakt het nog makkelijker.Het verlichte bedieningspaneel is overzichtelijk en met touch-screen bediening.
Het paneel is helemaal glad, dus hygienisch en makkelijk schoon te houden.

Het verlichte LCD scherm toont hoeveel seconden de programmas nog lopen. Daarnaast kunt u op het toestel aflezen hoe vaak u het al gebruikt heeft. Tel mee en vier uw 1000ste gebruik met een extra heerlijke verwennerij!

De Blendtec designer 625 blender wordt geleverd met de Blendtec WildSide+ kan. De kan is bijna 3 liter en heeft een handige inhoudsschaal aan de zijkant. De kan is van hard tritan kunststof. Natuurlijk volledig BPA vrij.
De speciale vorm van de kan - met een 5-de zijkant zorgt ervoor dat alle ingredienten beter gemengd worden en dat alles zonder stamper.
Naar keuze kunt u een van de andere kannen van Blendtec erbij bestellen, zoals de FourSide, Twister of MiniTwister. Daarmee krijgt uw Blendtec Blender nog meer mogelijkheden.Technische details:
- Type: Blendtec superblender designer 625.
- Kleur: Granaatappel rood (pomegranate).
- Materiaal huis: Hard kunststof.
- Overzichtelijk bedieningspaneel met touchscreen - glad oppervlak dus hygienisch.
- 4 Voorgeprogrammeerde toetsen: smoothie, ijs, sap en hete soep.
- 6 Instelbare snelheden en extra puls toets.
- Verlicht LCD scherm.
- WildSide+ kan, 2.8 liter met maataanduiding van tritan kunststof - 100 procent BPA vrij. Geschikt voor de vaatwasmachine.
- Supersterk stalen blendermes.
- Motor vermogen: 3pk (2200W) - 240V, 50 Hz.
- Hoogte x breedte x diepte: 39,6 cm x 17,8 cm x 23,4 cm.
- Gewicht: 4.3 kg.
- Garantie: 8 jaar op motor en 3 jaar op kan.
- Made in USA.
- Levertijd enkele werkdagen.
- Gratis levering in Nederland en Belgie.


Vooraanzicht blendtec blender designer 625.Bovenaanzicht met deksel op de kan van de blendtec blender designer 625. De transparante deksel heeft een kleine vulopening om tijdens het blenden ingredienten toe te voegen.De designer 625 is beschikbaar in verschillende kleuren. Hip, modieus of klassiek maar altijd een blendtec superblender.
Meer informatie
EAN 849369004454
Handleiding n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blendtec Designer 625 Superblender Orchidee Paars