Kornkraft Mulino handmolen voor het malen van koffiebonen.

Deze koffiemolen heeft speciaal gevormde stenen voor het malen van de koffiebonen. De fijnheidsgraad is continu in te stellen van grof voor filterkoffie tot fijn voor espresso. De molen is van massief beukenhout gemaakt en afgewerkt met natuurlijk bijenwas. In de trechter passen ongeveer 100g koffiebonen.

Een mooie handmolen in een klassiek ontwerp. De molen bevat hoogwaardige kogellagers, waardoor het ronddraaien kinderspel is. De houten knop ligt lekker in de hand en de open trechter zorgt ervoor dat koffiebonen gemakkelijk in de molen gegoten kunnen worden.

Het koffie wordt gemalen tussen twee maalstenen. Door de unieke vorm van de Kornkraft stenen zijn ze zelf centrerend, zelf scherpend en blijft er geen maalgoed achter. De stenen hoeven dus na gebruik niet schoongemaakt te worden en de molen blijft altijd in topvorm. Omdat de stenen voldoende groot zijn, zullen ze niet opwarmen en blijft alle aroma dus in de koffie bewaard.

Na het malen valt de gemalen koffie in de ruime opvanglade. De lade kan er eenvoudig uitgeschoven worden. Ze is met twee veren gezekerd, zodat ze er niet per ongeluk uitschuift, zelfs niet als u de molen op zijn kant houdt.

Door ergonomische afgeronde hoeken is de molen makkelijk in het gebruik, en kunt u ermee op uw schoot malen: plaats de molen tussen uw benen voor extra stevigheid. Viltpootjes verhinderen het makkelijk wegschuiven als de molen op een tafel staat zonder het tafelblad te beschadigen.

Als de molen vaak op een tafel of werkblad gebruikt wordt, adviseren we om de bijpassende tafelklemmen voor de Mulino mee te bestellen.



Technische details
maalgoed koffiebonen
materiaal beuken, afgewerkt met biologisch bijenwas.
Draaiarm: edelstaal
trechtervulling 200g
afmeting (zonder draai arm) 245x155x155mm
draaiarm straal 116mm
gewicht 1.4 kg
maalsteen Naxos-basalt in een magnesiet-zout composiet
hulpmiddelen
apart te bestellen
set van twee tafelklemmen
levertijd 2-3 werkdagen
verzending Geen verzendkosten in Nederland of Belgie
Meer informatie
EAN5415303001770
MerkKornkraft
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © Marmelot | Realisatie: Internet360.nl