Droogautomaat Sedona Combo GRATIS 3 Droogvellen en Boek

Op voorraad
SKU
SD-P9150-F
€ 439,00
De Sedona droger Combo met twee temperatuur-timer programmas.
Aanbieding: Gratis 3 teflon inlegvellen voor druppelend of plakkend drooggoed en het boek over koken met gedroogd voedsel van Claudia Kuyken.

De nieuwe Sedona dehydrator wordt digitaal bestuurd met het bedieningspaneel aan de voorkant.

De Sedona Combo biedt alle mogelijkheden van de "gewone" Sedona droger.
In veel gevallen is het drooggoed aan het begin vochtiger dan aan het eind. Daarom kan er -zonder verlies van voedingsstoffen aan het begin met een hogere temperatuur gedroogd worden. De Sedona Combo biedt u de mogelijkheid dit automatisch in te stellen met de programmas "Fast" -met een hoge temperatuur van 60-68C en "Raw" (van rawfood)- met een lage temperatuur van 40-42C. U stelt de programmas in met bedieningspaneel bv eerst 1-2 uur Express en dan 10 uur Raw. U hoeft niet meer halverwege de droogtijd, zelf eraan te denken om de temperatuur te verlagen. De Sedona doet alles zelf en u spaart 1-2 uur droogtijd zonder kwaliteitsverlies.

Andere nieuwtjes zijn de eendelige drooglades met ingebouwde roosters (geen losliggende matten zoals in de sedona classic) en een kruimel lade, waardoor de Sedona Combo makkelijker schoon te houden is.

De 9 lades in de Sedona samen bieden bijna een vierkante meter aan droogruimte.

Stil en energiezuinig
De Sedona is bijzonder stil.
Sedona is de eerste droger met twee droogzones. Achterin de Sedona bevinden zich twee ventilatoren en verwarmingselementen die u onafhankelijk kunt bedienen. Met de bijgeleverde scheidingsplaat deelt u de Sedona gemakkelijk op in twee compartimenten. Als u eens wat minder drooggoed heeft hoeft, u dus maar de helft van de sedona droger te gebruiken.

De luchtstroom in de sedona gaat horizontaal over het voedsel. De sterke ventilatoren zorgen voor een homogene droging van alle lagen. U hoeft geen roosters te verwisselen tijdens het drogen zoals bij vertikale drogers met verhitting van beneden of boven.

Op het paneel stelt u de gewenste droogtemperatuur tussen 30 en 68 graden in en de droogtijd (van 1 tot 99 uur of continu). U kunt ook kiezen voor de programmas Fast en Raw met hoge en lage temperaturern. Als veiligheid voor het geval u hem vergeet (omdat hij zo stil is), schakelt de Sedona na 150 uur automatisch uit in de continu stand.

Stabiel en duurzaam
De Sedona is gebouwd van stevig duurzaam kunststof. De deur heeft een venster van echt glas met RVS handvat, zodat u het drooggoed goed in de gaten kunt houden zonder de droger te openen. De Sedona is compact en past in de meeste keukenkastjes 37 x 43,3 x 50 cm (hxbxd) zodat u uw werkblad vrij houdt. Ook inbouwen is geen probleem: alle bedieningspanelen zitten aan de voorkant. Hou wel rekening met een elektrische aansluiting voor de achterkant en laat de kastdeuren open tijdens het drogen, zodat de vochtige lucht die uit de ventilatieopeningen aan de zijkant van de Sedona komt kan wegstromen.

Technische gegevens:
 • Totale droogoppervlak (9 lades samen) 9.423 vierkante cm , dus bijna 1 vierkante meter.
 • Continue temperatuur regeling van kamertemperatuur 30 tot 68 graden Celcius
 • Actieve horizontale lucht stroom.
 • 9 Droogetages. De lades zijn uitneembaar dus met minder lades kunt u ook grotere zaken, bv een bloemboeket drogen.
 • Materiaal lades: kunststof geschikt voor levensmiddelen. (Bij het eerste gebruik is er mogelijk een plastic geur die snel verdwijnt)
 • Alle delen die met levensmiddelen in aanraking komen zijn gegarandeerd bpa-vrij
 • Gratis 3 inleg droogvellen . Deze anti-plak vellen zijn ideaal voor het drogen van druppelend of plakkend drooggoed. Na gebruik afwassen met warm water en eventueel afwasmiddel. Vele malen te gebruiken.
 • Gratis Boek koken met gedroogd voedsel van Claudia Kuyken
 • Deur met echt glas
 • 550W vermogen. 220 -240 V.
 • Afmeting (bxhxd): 433 x 370 x 500 mm
 • Afmeting roosters 29.5x35.5cm
 • 13.6 kg
 • Levertijd: 1-2 dagen
 • Geen verzendkosten in Nederland en Belgie
 • Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie - gratis verlenging tot 5 jaar garantie door insturen van bijliggende registratiekaartHet Sedona inlegvel.
Meer informatie
EAN 5415303002579
Handleiding n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Droogautomaat Sedona Combo GRATIS 3 Droogvellen en Boek