Caso Vacuum Sealer VC300 pro Vacumeerapparaat met Gratis 50 Marmelot Vacuumzakken en 2 Folierollen

Op voorraad
SKU
caso1392
€ 219,00
Vacuum sealer met dubbele sealnaad, opbergdoos voor rollen, ingebouwd snijmes, regelbare sealtijd en puls functie voor vacuum

De caso VC 300 pro is een volautomatisch vacuumsysteem voor het verpakken van levensmiddelen.
Dit semi-professionele systeem laat u toe om de sealtijd en de sterkte van het vacuum goed te regelen. U kunt dus ook gevoelige producten zoals brood vacuum verpakken. De instelbare sealtijd maakt het mogelijk verschillende diktes zakken zonder probleem gebruiken. U heeft wel altijd struktuurzakken nodig.

De electronische temperatuurregeling van de sealer zorgt voor een perfecte dubbele lasnaad. De caso VC 300 is ook geschikt voor de caso voorraaddozen. Een druk op de knop en uw voedsel wordt vacuum gezogen.

Daarnaast heeft de VC 300 een opbergvak voor vacuum folie rollen met een geintegreerd mes om de rollen af te snijden. Zo maakt u makkelijk uw eigen zakken op de gewenste maat.

Technische Details VC300 vacuumzuiger
- Pomp volume 12 L / minuut, 0.8 bar
- Sealdraad breedte: 30cm
- Afneembare rolhouder
- Geintegreerd afsnijmes voor folierollen en zakken
- Puls funktie voor instelbaar vacuum
- 2 Instelbare sealtijden
- nat of droog verpakken.
- Ideaal voor vlees, vis, groenten, fruit, kaas en koffie
- Afmetingen: 38.5x8.5x24.5 cm
- Gewicht 1.9kg
- Vermogen 220-240V, 120 W
- Inclusief 1 caso vacuum rol 20cmx3m
- Inclusief 1 caso vacuum rol 28cmx3m
- Alleen bij marmelot: 50 stuks marmelot vacuumzakken 20x30cm en 2 rollen marmelot vacuumfolie 25cmx600cm
- Levertijd 2-3 werkdagenDe vacuumrolhouder kan los gebruikt worden of achter aan de vacuumsealer geklikt worden. De maximale rolbreedte is 30cmDe vacuum folie van de folierol kan gemakkelijk vanuit de rolhouder in de sealer getrokken worden.Met het geintegreerde afsnijmes maakt u de folie op de juiste lengte. Op die manier heeft u altijd de juiste maat zak, zonder afval.

- Zeer eenvoudige bediening

Het toestel is eenvoudig te bedienen met de bedieningsknoppen bovenop.


Stop-knop: Stopt het vacumeren op ieder gewenst moment. Handig voor het vacuum verpakken van gevoelige zaken waarbij het vacuum niet te hoog mag zijn. Ook nuttig bij het verpakken van vloeistoffen - zodra u de vloeistof omhoog ziet komen kunt u het vacuum proces onderbreken.

A Indicator licht sealen: Geeft aan dat de sealdraden in werking zijn.
. Knop Sealen: start het sealen zonder dat de pomp werkt. Handig als u van folie rollen zakken maakt of zakken wel sluiten zonder vacumeren.

B Knop Vacumeren en Sealen: Automatische vacuum en seal operatie. Na inleggen van de zak start u het toestel. De pomp zuigt lucht uit de zak. Zodra er voldoende vacuum is wordt het sealen gestart, totdat de zak volledig vacuum verpakt is.

C Met deze knop stelt u de sterkte van het vacuum in
Zolang u de knop ingedrukt houdt wordt lucht uit de zak gezogen. Wanneer u de knop loslaat, stopt dit proces. U moet de zak dan met de las functie (knop A) afsluiten.

D Pompen via de vacuumslang voor vacuumdozen, flesafsluiters en universele deksel.

E Keuze voor de lasduur. Kiest u voor nat (feucht) dan wordt er iets langer geseald om te voorkomen dat de zak gaat lekken.

Meer informatie
EAN 4038437013924
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caso Vacuum Sealer VC300 pro Vacumeerapparaat met Gratis 50 Marmelot Vacuumzakken en 2 Folierollen