Wartmann Sous Vide Staaf WM-1508-SV 1000W met 100 Marmelot Sous-Vide Zakken

Op voorraad
SKU
WM-1508 SV
€ 119,00

Wartmann Sousvide Kookstaaf WM-1508 SV

Als u regelmatig sous-vide kookt, is de nieuwste Wartmann sous-vide-machine een uitstekende keuze. Met de regelaar kunt u de exacte gewenste temperatuur en duur instellen, wat zorgt voor een perfecte bereiding van voedsel. Nu kunt u die geweldige gerechten eenvoudig reproduceren en uw tijd efficiënt in de keuken beheren.

Met sous-vide-koken is er een maximaal behoud van smaak en vitamines in het gekookte voedsel. Je kunt je eten niet te lang koken of uitdrogen. Vlees wordt zo zacht. De nieuwste Wartmann sous vide-regelaar is nog compacter, eenvoudig te monteren en eenvoudig te gebruiken. Met een praktisch compact ontwerp en volledig waterdicht (Ipx 7 !).

De Wartmann sous-vide-machine heeft een vermogen van 1000 watt bij een bereik van 30 tot 90 graden Celsius.

-Ideaal voor vlees en vis

-Altijd hetzelfde, geweldige kookresultaat

-Eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke smaak

-Bespaart tijd, zodat u andere keukentaken kunt doen

Puur en fris

Met sous-vide-koken is er een maximaal behoud van smaak en vitamines in het gekookte voedsel. Je kunt je eten niet te lang koken of uitdrogen. Vlees wordt zo zacht. Nu kunt u die geweldige gerechten eenvoudig reproduceren en uw tijd efficiënt in de keuken beheren.

Veelzijdig en modern

Als u regelmatig sous-vide kookt, is de nieuwste Wartmann® sous-vide-machine een uitstekende keuze. Met de regelaar kunt u de exacte vereiste temperatuur en tijdsduur instellen, wat zorgt voor een perfecte bereiding van voedsel. De nieuwste Wartmann sous vide-regelaar is nog compacter, eenvoudig te monteren en eenvoudig te gebruiken. 

Krachtig en compleet

De staaf past in de meeste containers door zijn handige klip. Optioneel zijn een watercontainer en balletjes met thermische isolatie verkrijgbaar.

De Wartmann  sous vide-kookstaaf is 40 cm lang en kan worden gebruikt met elke gewone pan of emmer die ten minste 20 cm diep is.

Gratis alleen bij marmelot: 100 stuks sous-vide zakken (type marmelot zakken met microstructuur 50 stuks 20x30cm en 50 stuks 16x25cm)

Eigenschappen

-Sterke watercirculatie geschikt voor 6 tot 19 l water

-Met praktische klem om aan het waterbad te bevestigen

-Waterdicht - IPX7
-Temperatuur van 30tot 90 graden Celsius
-Tijdinstelling tot 99 uur

-borstelloze gelijkstroommotor
-Akoestisch alarm

-Vermogen: 1000 watt
-Massa: 1 kilogram

Meer informatie
EAN8718862700601
MerkWartmann
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © Marmelot | Realisatie: Internet360.nl