Vacuumzakken Micro-Structuur

Meest verkocht type vacuumzak - voor algemeen gebruik.

Vacuumzakken met microstructuur (wafelzakken of structuurzakken) hebben een fijne structuur aan de binnenkant waarlangs lucht gemakkelijk wordt weggezogen. 

Deze vacuumzakken (90 micron dik) zijn geschikt voor alle modellen vacuummachines waar de zak niet in de machine zit, zoals Solis, La-Va, Foodsaver, Vacsy, Vacum, Krups, Jolly, Safefood, Il Professionista, Easyvac, Rommelsbacher, Caso, Gastroback, Genius, Orved, Seal a Meal, Mark enz. 

Al onze zakken worden gemaakt in Duitsland en zijn geschikt voor levensmiddelen. Ze bestaan uit een dubbele laag plastic, zodat ze tegelijk stevig en soepel zijn. 

De zakken zijn geschikt voor de diepvries, sous-vide, warmwater en bain marie bereiding tot 90C.

In vergelijking met zakken met grove structuur zijn deze zakken steviger. Daarnaast zorgt microstructuur ervoor dat vocht minder makkelijk wordt opgezogen.

Vraag vrijblijvend enkele proefzakken aan via ons contactformulier als u de kwaliteit wil testen in uw vacuum machine. (Vermeld uw adres en dat u vacuum-proefzakken met structuur wenst te ontvangen.)

Lees meer over marmelot vacuumzakken.

Voor sealers met instelbare sealtijd zijn er ook extra sterke vacuumzakken met structuur van 160 micron dik.

Hier vindt u gladde vacuumzakken voor vacuummachines met vacuumkamer en lasbalken.

De opgegeven maten zijn de buitenmaten. De binnenmaat is 1 tot 1.5cm smaller vanwege de lasnaden aan de zijkant. De eerste maat is altijd de open kant. Hou bij het kiezen van de maat ook rekening met de dikte van uw product en de lengte nodig om de zak in de vacuumsealer te leggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren