Messenslijpers

Chef´s Choice messenslijpers zijn waarschijnlijk de beste slijpers die er vandaag te koop zijn. Ze worden door professionele chef koks gebruikt om hun messen duurzaam scherp te houden.

Bij de keuze van een slijper moet u rekening houden met de volgende vragen.

  • Welke messen? Heeft u enkel gladde messen, of ook kartelmessen. Ook voor Aziatische messen met hun kleine snijhoek (15 in plaats van 20 graden) heeft u een speciale slijper nodig.
    NIEUW de CC700: nu ook voor keramische messen
  • Toestand messen? Als uw messen in slechte staat of beschadigd zijn. Kies dan een slijper met drie slijpstappen. In de eerste -extra - stap wordt de snede gevormd. De laatste twee stappen: slijpen en polijsten zitten in alle slijpers.
  • Situatie? Kiest u een slijper voor thuisgebruik, voor professioneel gebruik of voor intensief dagelijks gebruik in een grote keuken.
  • Hand of elektrisch? We raden in principe de elektrische slijpers aan. Ze zijn iets duurder in aanschaf, maar het resultaat is stukken beter. Toch kan een handslijper handig zijn om op het aanrecht te hebben en regelmatig de messen er doorheen te halen. Een hybride is een tussenvorm waarmee u elektrisch kunt slijpen en handmatig polijsten. Voor buitengebruik is er de marine met 12V aansluiting voor auto, boot en caravan.Lees meer over messen slijpen...

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Messenslijpmachine CC2000
    € 399,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren