ProfBoard Snijplank

Prof Board: Het voedselveilige snijplank klik systeem 
Stop gevaarlijke kruisbesmetting
Het Prof-Board Click systeem stopt gevaarlijke kruisbesmetting in de keuken met het gepatenteerde snijplank klik systeem. Het systeem is ontworpen voor iedereen die veilig wil werken in de keuken en past in een professionele haccp gecertificeerde werkplek. 

U werkt altijd op dezelfde stevige basisplaat en klikt er eenvoudig wisselbare snijlagen, hak-, of trancheerplanken met duidelijke kleurcode op. Zo werkt u zonder risico op kruisbesmetting van Salmonella of andere bacterien. 

De opklik snijlagen met kleurcode zijn van speciaal voedselveilig PP (poly-propyleen) dat ook veilig voor uw messen is. Door de extra dikke opklikbare hakbladen is het systeem is ook als hakblok voor vlees en vis te gebruiken. U heeft dus maar een werkplek nodig voor al uw handelingen!
Er zijn twee uitvoeringen. Er is het witte professionele basisbord dat 2.4 cm dik is. Daarnaast is er het basisbord "private collection" dat maar 2 cm dik is. Zoals de naam al zegt is dit vooral voor thuisgebruik bedoeld. 
Let op: De snijplaten voor de professionele en de private collection zijn niet uitwisselbaar, muv de 30x40cm!

De kleurcodes zijn gemakkelijk te onthouden:

 • Blauw voor vis
 • Rood voor rauw vlees
 • Geel voor kip
 • Wit voor zuivel en brood
 • Groen voor groente
 • Zwart om op te serveren en voor buffettenDe basisplaat is van stevig PEHD (Polyethyleen). De stalen voeten met rubberen onderkant zorgen ervoor dat de snijplank altijd stevig staat op, ook op gladde natte ondergrond. Er zijn verschillende maten: kies de maat die het best in uw keuken past.

Alles kan makkelijk in de afwas machine (max 110 graden).

Bij gebruik van de Prof- Board snijplanken in uw professionele keuken voldoet u aan alle Europese hygiëne en voedselveiligheidsnormen (haccp), zonder dat u veel plek nodig heeft voor verschillende snijplanken. 

Prof boards zijn van een hoge kwaliteit en hebben 5 jaar garantie.

 • De garantie omvat het basisblad, de stalen voeten inclusief de rubber onderkant. De garantie vervalt als de gebruiksaanwijzing niet gevolgd wordt.
 • De snijlagen vallen niet onder de garantie. Bij normaal gebruik gaan beide zijden enkele maanden mee en kunnen daarna goedkoop vervangen worden.
 • De garantie omvat geen gebruiksschade, zoals messnedes.
 • In een hete afwasmachines zetten de opzetlagen uit en ze krimpen weer bij afkoelen. Opzetlagen, hak- , trancheer- en onderplaat passen precies als ze beide dezelfde temperatuur hebben. Zet geen hete pannen op de snijplanken (max 110 graden).

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Prof Board Hakplank rood 30x40x2cm
  € 78,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren