Koffiemolen

Vers gemalen koffiebonen geven uw koffie een extra intens aroma. Doordat u de koffieboon pas maalt vlak voordat u de koffie zet, blijft alle aroma in de boon behouden. Wie ooit zelf gemalen koffie heeft geproefd, wil nooit meer iets anders. Niet voor niets wordt er in professionele koffie- en espresso-bars enkel vers gemalen koffie gebruikt. 

Met allround elektrische molens maalt u zowel filterkoffie als espresso. U kunt bv kiezen uit de (semi-)professionele ECM molens uit Duitsland. Voor de beste koffie thuis zijn er de molens van Baratza naar Amerikaans ontwerp met Europese maalschijven, de Australische Espressions molen of de Solis Caffissima. 
Voor de beste filterkoffie zijn er de beproefde Nederlandse molens van Moccamaster en de makkelijke solis scala type 166.

Er zijn ook hand koffiemolens. De Kornkraft mulino heeft echte keramische stenen en de traditionele handmolens van Zassenhaus hebben stalen maalschijven. 

Met alle molens kunt u zelf de fijnheid van de gemalen koffie instellen, zodat u naar keuze grove of fijne koffie maalt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren