juicer GreenStar

De GreenStar juicer is het meest bekend als sappers voor tarwegras. Tarwegrassap is gezond en er is geen pers zo geschikt voor tarwegras als de Greenstar. 

De GreenStar juicer is echter een alleskunner. Fruit- en groentesappen maakt hij in een handomdraai. D e donkergroene sappen van tarwegras, kruiden, bladgroenten, kiemen of vezelige planten maakt hij met gemak. De unieke dubbele pers technologie maakt het mogelijk om continu sap te persen, zonder afval te moeten verwijderen. De Green Power kan zowat elke groente uitpersen. 

De Green Star gebruikt magnetische dubbele perswalsen die met slechts 110 toeren per minuut ronddraaien. Het sap wordt dus niet warm en alle voedingsstoffen blijven optimaal bewaard en het sap is langer houdbaar. Tests laten zien dat het sap van de Green Star tot 50 tot 200% meer mineralen bevat dan andere sap machines, terwijl verontreinigingen met zware metalen juist binden aan cellulose en in het afval terecht komen.

De magnetische walsen zijn met extreme precisie gemaakt, zodat ze op slechts micrometers afstand van elkaar hun werk doen. Het resultaat is meer en gezonder sap.
Green Star sap walsMaar de Green Star kan meer. U krijgt 5 keukenmachines in een:
1. De Green Star maakt sap van groente en fruit
2. De Green Star perst groensap van tarwegras, bladgroente en kiemen
3. De Green Star maakt pasta en noedels
4. De Green Star maakt deeg en broodsticks
5. De Green Star homogenizeert, zodat u babyvoedsel, ijs sorbets, smoothies en notenpastas kunt maken.

Bekijk een video over de Green Star juicer (engelstalig)

klik hier voor lage resolutie (modem) 
klik hier voor een hoge resolutie (kabel/dsl)

Er zijn twee greenstar modellen:
*De klassieke Greenstar is de bekende juicer. Er zijn twee uitvoeringen: De Greenstar 1000 is de basisversie, voor iedereen die vooral sap wil persen. De Greenstar 3000 is dezelfde juicer, maar bevat ook nog een grof zeef, de pasta set, de gebaks-set en een druppelplaat.
*De greenstar elite is het nieuwste model. Greenstar heeft in de elite de laatste technologie verwerkt en bovendien het design volledig gemoderniseerd. De greenstar elite wordt geleverd met een compleet pakket aan toebehoren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.