juicer champion

Waarom een Champion? 
De Champion is het antwoord op elk sap probleem. Omdat de Champion juicer werkt als een wringer worden de vezels fijngeperst totdat de cellen van groente en fruit opengaan. Hierdoor zitten er meer vezels, enzymen, vitamines en mineralen in het sap. Het sap is daardoor donkerder, rijker van kleur en voller van smaak. De champion juicer draait 1400 keer per minuut. Daardoor perst hij snel maar met minder zuurstof toevoer dan een sapcentrifuge. Het sap is donkerder, rijker van kleur en voller van smaak dan sap uit een centrifuge. 

Je kunt het verschil zien en proeven.
Naarmate er meer voedingsstoffen uit groente en fruit komen, komen er ook meer kleurpigmenten vrij. Daarom is het sap uit de Champion donkerder en rijker in kleur in vergelijking met sap uit een centrifuge. Dit geldt voor elk type sap: wortelsap, groentesap of groene sappen van peterselie of raapstelen. Je ziet het ook aan de pulp: dat is bleek van kleur bij de champion juicer. Dit kwaliteitsverschil proef je! Sap uit de champion juicer is rijker en voller van smaak.

Een champion juicer is eenvoudig in het gebruik
Ontworpen voor eenvoud, dus geen schroeven, moeren of klemmen nodig bij het in elkaar zetten. De pers schuift over de draaias en met een halve draai klikt alles vast. Door het zeef te vervangen, verandert de champion juicer in een kneder van deeg pasta en pates. Super eenvoudig en makkelijk schoon te houden.

De champion juicer is multifunctioneel
Natuurlijk kun je sap maken, maar ook kokosnoot melk, babyvoedsel, fruitsauzen, notenpastas, roomijs en sorbets. Welke andere juicer kan dat allemaal? 

De champion juicer gaat lang mee
Met zijn zwaar uitgevoerde electrische motor van 250W is de champion juicer krachtig, duurzaam en gebouwd om jaren plezier van te hebben. Alle onderdelen zijn van staal en kunststof getest voor gebruik met levensmiddelen. Het speciale staal is vrijwel onverslijtbaar en neemt geen geuren of smaken op. De sterke as maakt hem ook geschikt voor commercieel gebruik in sapbars, restaurants en hotels.

Een champion juicer biedt:

Grote invulopening van 4.5 cm zodat ook grote groente niet voorgesneden hoeft te worden. 

Vrij bewegend snijdeel - ontworpen zodat sap en pulp continue gescheiden worden: geen tussendoor schoonmaken nodig bij grotere hoeveelheden. 

Geharde roestvrij stalen snijbladen - gegoten in de snijder dus extra sterk en duurzaam. Geen losse delen, geen roest, verbuigingen, of vlekken. En ze blijven zeer lang scherp. 

Opties
-De champion juicer is beschikbaar in de kleuren wit, zilver-grijs, amandel-beige en glanzend-zwart. 
-Als extra toebehoren is er de graanmolen opzet, waarmee graan (muv mais), zaden en pitten gemalen kunnen worden. 
-In de standaardverpakking zit een fijn zeef voor helder sap, het grovere zeef voor sap met pulp kan apart besteld worden. 
- De speciale sapkan (niet standaard meegeleverd) past precies onder de uitstroom opening.
Let op
De champion kan veel sneller juicen dan de meeste andere juicers. Hierdoor is de champion minder geschikt om zeer vezelrijke groenten zoals tarwegras en selderij te juicen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren