Slow Cooker

SlowCooking met Crock-Pot is een kooktechniek waarbij ingrediënten op maximaal 96 Celsius langzaam gegaard worden. Doordat de temperatuur nooit boven de 100 graden uitkomt, blijven smaak, aroma en voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen behouden voor het gerecht. Vlees, vis en groenten worden heerlijk mals, nooit overgaar, en koeken evenmin aan. Voedsel uit de slowcooker heeft de tijd om al zijn aroma te ontplooien.

Langzaam gegaard zonder te koken. Ontdekt in Azie en verder ontwikkeld in de USA. Ontdek nu ook hoe je makkelijk een heerlijke maaltijd met een slowcooker maakt, zonder de hele dag in de keuken te staan. De slow cooker houdt het eten warm, dus ook als niet iedereen op hetzelfde moment thuiskomt staat er een lekkere maaltijd klaar en geen "opwarmertje".

Er zijn verschillende modellen, waarbij vooral de inhoud van de aardewerken pot van belang is: kook je vooral voor een of twee personen, dan is een kleine slow cooker voldoende. Heb je een grote familie, geef je graag feestjes of kook je graag voor een aantal dagen tegelijk, dan is een grotere crockpot aan te raden.

Met dank aan crockpot verzamelde marmelot een aantal:
Kooktips voor slowcookers
Recepten voor slowcookers

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren