Bordenwarmer

Stijlvol aan tafel

De kwalitatief hoogwaardige bordverwarmers van Solis worden vervaardigd en met de hand afgewerkt in de eigen Solis ateliers. Hun gebruik toont oprechte waardering. Ten eerste voor de gast en ten tweede voor de gastheer of vrouw. Want wat zijn de beste culinaire creaties nog waard, als ze snel afkoelen op het bord en enkel lauw gegeten kunnen worden? Maar er is nog meer. Het gebruik van de solis bordenwarmer is niet alleen praktisch, maar heeft ook een mooi esthetisch effect: We genieten tijdens het eten tenslotte ook met onze ogen.

Heet in een mum van tijd

Conventionele en soortgelijke goedkope producten hebben uiteindelijk vrij weinig effect. Ze worden langzaam warm, de borden blijven vaak lauwwarm en de dunne stoffen zijn van matige kwaliteit. Hoe anders de solis bordenwarmer: de verwarming heeft een stevig vermogen en verwarmt de borden snel naar een optimale temperatuur. De stevige katoenen stof in elegante kleuren heeft een zeer lange levensduur. U kunt tot 10 borden snel en eenvoudig voorverwarmen. 

Krachtig en ruimtebesparend

220 watt aan vermogen zorgen ervoor dat de bordenwarmer binnen seconden topprestaties levert. De "Ik-verwarm-mijn-borden-in-de-oven-strategie" wordt niet aanbevolen: Omdat de oven te heet is voor het kostbare servies en omdat er meestal geen ruimte is omdat er net een culinair hoogstandje in de oven wordt gebakken. De Solis bordenverwarmer heeft een automatische warmteregulatie met veiligheidsthermostaat, zodat alles energie-efficient en veilig wordt uitgevoerd bij de ideale temperatuur. De dubbele isolatie en vochtbescherming houden de warmte vast in de borden. Je krijgt een voorverwarmd bord op de juiste temperatuur - zoals in een goed restaurant. Daarmee is het een plezier om te eten en te feesten, en kan alles zo heet worden gegeten als het wordt opgeschept.

De bordenwarmers zijn beschikbaar in drie elegante kleur-combinaties, elk voor borden tot 26 cm en in XXL voor borden tot 32 cm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren